Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Ten zuiden van Gulpen tref je het heuvelland in volle glorie. De zonnige hellingen zijn bedekt met weidse groene velden, hier en daar doorbroken met heggetjes en groepjes bomen, en door het dal kabbelt de lieflijke Gulp. In dit gebied wandel je over de holle wegen, met op de kruispunten sierlijke wegkruizen die doen denken aan de katholieke cultuur van deze streek. Alsof dat nog niet genoeg is, zie je in Pesaken ook het majestueuze kasteel Neubourg. De blauwe paaltjes leiden je op deze wandelroute naar de aandoenlijke gehuchtjes Euverem, Crapoel en Landsrade. Parkeren kan bij zwemparadijs Mosaqua.

Start- en eindpunt


Kampsweg 19-47, 6271 PD Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt