Detail

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Ten zuiden van Gulpen tref je het heuvelland in volle glorie. De zonnige hellingen zijn bedekt met weidse groene velden, hier en daar doorbroken met heggetjes en groepjes bomen, en door het dal kabbelt de lieflijke Gulp. In dit gebied wandel je over de holle wegen, met op de kruispunten sierlijke wegkruizen die doen denken aan de katholieke cultuur van deze streek. Alsof dat nog niet genoeg is, zie je in Pesaken ook het majestueuze kasteel Neubourg. 

De blauwe paaltjes leiden je op deze wandelroute naar de aandoenlijke gehuchtjes Euverem, Crapoel en Landsrade. Parkeren kan bij zwemparadijs Mosaqua.

Start- en eindpunt


Kampsweg 28, Gulpen

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt