Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Kasteel Neubourg G14 Gulpen-Wittem

Ten zuiden van Gulpen tref je het heuvelland in volle glorie. De zonnige hellingen zijn bedekt met weidse groene velden, hier en daar doorbroken met heggetjes en groepjes bomen, en door het dal kabbelt de lieflijke Gulp. In dit gebied wandel je over de holle wegen, met op de kruispunten sierlijke wegkruizen die doen denken aan de katholieke cultuur van deze streek. Alsof dat nog niet genoeg is, zie je in Pesaken ook het majestueuze kasteel Neubourg. De blauwe paaltjes leiden je op deze wandelroute naar de aandoenlijke gehuchtjes Euverem, Crapoel en Landsrade. Parkeren kan bij zwemparadijs Mosaqua.

Start- en eindpunt


Kampsweg 19-47, 6271 PD Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt