Karseveld G11 Gulpen-Wittem

Karseveld G11 Gulpen-Wittem

De schilderachtige omgeving ten zuiden van Gulpen is heerlijk rustig en het heuvellandschap is er ongerept. Op deze prachtige wandelroute verken je het gebied rond de glinsterende beek de Gulp, die kabbelend zijn weg door het groene dal vindt. Je ontdekt de verborgen gehuchtjes Reijmerstok, Pesaken en Waterop en je passeert de statige Groenendaalse Molen. Bij eetcafé A Gen Ing kun je na je wandeltocht gezellig iets eten of iets drinken. Daar vind je ook altijd wel een parkeerplek. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Jasperhofmolenweg , 6274 Reijmerstok, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt