Kalkoven & Breedenweg V13 Voerendaal

Kalkoven & Breedenweg V13 Voerendaal

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied net buiten Ubachsberg. 

Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Molen Op De Vrouweheide en de Welterberg. In de omgeving zijn genoeg horeca-gelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. 

De route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Mingersborg 20

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt