Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Speciaal voor beginnende hardlopers is het Joggingparcours Vijlenerbos een prachtige opstap om te verlangen naar meer. Deze hardlooproute is per 100 m aangeduid, zodat je goed ziet hoe ver je al bent, en is slechts 1,2 km, die je voorbij vliegt voordat je er erg in hebt! Je hebt namelijk veel meer oog voor je omgeving dan voor je vermoeidheid, dankzij de ruisende loofbomen, de wuivende varens en de vele vogels die voorbij komen fladderen. Je begint deze hardlooproute bij de Epenerbaan, waar je ook kunt parkeren. Deze hardlooproute volg je via de witte paaltjes.

Start- en eindpunt


Epenerbaan , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


1,2 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt