Detail

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Je hardlooptraining wordt een genot met het diepe groen en het gefilterde zonlicht door de bladeren. Volg je dit joggingparcours door het Vijlenerbos, dan is er om iedere bocht wel een nieuwe verrassing: een prachtige groep varens, een kring bemoste keien of een plotseling uitzicht over het schitterende dal. De vijf kilometer zijn om voordat je er erg in hebt! Parkeren kan bij het startpunt aan de Epenerbaan en na afloop heb je wel een heerlijk glas fris verdiend op het terras van boscafé ‘t Hijgend Hert, de mooie berghut aan de rand van het bos. De route is per kilometer bewegwijzerd, dus ideaal voor een training op maat. Je volgt hem via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


kruising Epenerbaan en Rugweg

Soort route


Hardlooproute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt