Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Joggingparcours Vijlenerbos Vaals

Je hardlooptraining wordt een genot met het diepe groen en het gefilterde zonlicht door de bladeren. Volg je dit joggingparcours door het Vijlenerbos, dan is er om iedere bocht wel een nieuwe verrassing: een prachtige groep varens, een kring bemoste keien of een plotseling uitzicht over het schitterende dal. De vijf kilometer zijn om voordat je er erg in hebt! Parkeren kan bij het startpunt aan de Epenerbaan en na afloop heb je wel een heerlijk glas fris verdiend op het terras van boscafé ‘t Hijgend Hert, de mooie berghut aan de rand van het bos. De route is per kilometer bewegwijzerd, dus ideaal voor een training op maat. Je volgt hem via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Epenerbaan , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


5,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt