Ingber G7 Gulpen-Wittem

Ingber G7 Gulpen-Wittem

Op deze wandelroute ten westen van Gulpen ga je flink de hoogte in. Dit gebied toont je het ware heuvelland, waar de uitgestrekte groene velden de spectaculaire hellingen bedekken en je wandelt over holle wegen, met hier en daar een fraai wegkruis. Natuurlijk ontbreken hier ook de authentieke vakwerkboerderijtjes niet. Je volgt de rode paaltjes naar buurtschap Ingber en keert weer terug naar het bruisende Gulpen, waar je gemakkelijk hebt kunnen parkeren. Natuurlijk mag een speciaalbiertje bij herberg De Zwarte Ruiter niet ontbreken aan deze echte Zuid-Limburgse wandelervaring.

Start- en eindpunt


Rosstraat 1A, 6271 BG Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt