Ingber 2 G8 Gulpen-Wittem

Ingber 2 G8 Gulpen-Wittem

In de omgeving van Gulpen vind je het typische Zuid-Limburg met zijn holle wegen, vakwerkhuisjes en natuurlijk zijn heuvels. Een goede conditie is een voordeel op deze schilderachtige wandelroute! Deze wandeltocht brengt je van Gulpen richting het buurtschap Ingber. Onderweg zie je niet alleen de prachtige natuur, maar ook de hoogtepunten van Gulpen, zoals de Neubourgermolen en de Gulpener Bierbrouwerij. Deze wandelroute volg je via de gele paaltjes. Parkeren is eenvoudig in Gulpen, net als het vinden van een leuk (eet)cafeetje. Met zijn ambachtelijke maaltijden en zonnige terras is brasserie De Kroon een regelrechte aanrader.

Start- en eindpunt


Rosstraat 1, 6271 BG Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt