Huls Si2 Simpelveld

Huls Si2 Simpelveld

De Huls is een pittige helling in het aandoenlijke plaatsje Simpelveld. Deze heuvel vereist stevige kuitspieren om hem te kunnen beklimmen, maar eenmaal bovenaan is het weidse uitzicht over het dorp fenomenaal. Ga je met een omweg terug naar de dorpskern, dan passeer je glooiende groene weiden, groepjes prachtige bomen en kleine boerderijtjes. In het centrum van Simpelveld is het gemakkelijk parkeren en krijg je heerlijke koffie. Deze wandelroute volg je via de bruine paaltjes.

Start- en eindpunt


Sint Remigiusstraat 59, 6369 EL Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt