Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Huls-route Si5 Simpelveld

Sta je bovenaan de Huls, de meest indrukwekkende heuvel van Simpelveld, vergeet dan vooral niet achterom te kijken – het uitzicht over het dorp is spectaculair! Deze wandelroute neemt je vervolgens mee naar het boerengehuchtje Bosschenhuizen en loodst je door je glooiende akkers en het wuivende gras. Holle wegen, wegkruizen, alle typische Zuid-Limburgse uitzichten laten zich van hun mooiste kant zien op deze wandelroute via de zwarte paaltjes. Bij de Huls kun je goed parkeren en vind je ook een gezellig cafeetje om van een kop koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Sint Remigiusstraat 59, 6369 EL Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt