Detail

Huls-route Si5 Simpelveld

Sta je bovenaan de Huls, de meest indrukwekkende heuvel van Simpelveld, vergeet dan vooral niet achterom te kijken – het uitzicht over het dorp is spectaculair! Deze wandelroute neemt je vervolgens mee naar het boerengehuchtje Bosschenhuizen en loodst je door je glooiende akkers en het wuivende gras. Holle wegen, wegkruizen, alle typische Zuid-Limburgse uitzichten laten zich van hun mooiste kant zien op deze wandelroute via de zwarte paaltjes. Bij de Huls kun je goed parkeren en vind je ook een gezellig cafeetje om van een kop koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Sint Remigiusstraat 59, 6369 EL Simpelveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt