Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Houthem & Ravensbosch Va13 Valkenburg aan de Geul

Houthem & Ravensbosch Va13 Valkenburg aan de Geul

De wandelroute Houthem & Ravensbosch brengt je naar het noorden van Houthem. In deze omgeving, goed onderhouden door de toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht, kun je heerlijk struinen door de natuur. De blauwe paaltjes leiden je over de groene hellingen en naar landgoed De Kluis. In Houthem vind je genoeg leuke horecagelegenheden voor een lekker kopje koffie. Je kunt er ook goed parkeren, maar met een uniek houten stationsgebouw midden in het dorp kom je misschien liever met de trein.

Start- en eindpunt


Van Caldenborghsweg 4-8, 6301 JK Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt