Heuvelroute Parkstad Limburg

Heuvelroute Parkstad Limburg

Het typische beeld van Zuid-Limburg zit vol met prachtige, maar steile heuvels, fikse beklimmingen en hoge toppen. Als deze hoog- en laagverschillen je wat te heftig zijn voor op de fiets, dan is het de moeite waard om een klein stukje uit te wijken naar Parkstad Limburg, Beste Reisbestemming ter Wereld volgens de World Travel & Tourism Council. De heuvels op de Heuvelroute Parkstad Limburg zijn verrassend toegankelijk en onderweg geniet je van gezellige dorpjes met hun zonnige terrasjes, de prachtige kastelen en kerken en de serene natuur met zijn mooie vergezichten. Deze fietsroute begin je al bij een van de mooiste locaties van Parkstad: kasteel Terworm, waar je ook goed kunt parkeren. Vervolgens rijd je langs de fietsknooppunten 53-54-57-88-89-51-101-53.

Start- en eindpunt


Prikkenis 1, 6412 PT Heerlen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


27,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.