Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Heideroute Heerlen

Heideroute Heerlen

Het mooiste heidelandschap vind je in de Brunssummerheide, zijn Duitse evenknie de Tevenerheide en tussen de verbindende plaatsen Heerlen, Brunssum, Schinveld en het Duitse Gillrath. Op deze fietsroute zoef je door de koele naaldbossen langs schitterende poelen en vennen en langs de uitgestrekte heidevelden, waar kuddes schapen vrij grazen. Vooral in augustus en september kleurt dit gebied diep paars. De Heideroute volg je via de fietsknooppunten 35-74-33-99-57-3-2-64-65-40-108-79-78-77-76-35. Je begint en eindigt bij de horecagelegenheid op de Brunssummerheide, waar je niet alleen goed kunt parkeren, maar na afloop ook heerlijk op het riante terras kunt genieten van een verrukkelijke pannenkoek of een milkshake.

Start- en eindpunt


Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


34,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt