Heerlen TW2

Heerlen TW2

Kasteel Terworm is het middelpunt van een wondermooie, verborgen plek buiten Heerlen. Verscholen tussen de bosschages aan de loop van de glinsterende Geleenbeek rijst dit elegante kasteel op te midden van de adembenemende Franse Rococotuin. Je kunt hier koffie drinken in de meest schilderachtige omgeving. Hou je meer van ruwe ruïnes, met dikke, brokkelende muren tussen het wuivende hoge gras? De wandelroute via de paaltjes met de blauwe bandjes leiden je ook langs de ruïne van kasteel Eyckholt.

Start- en eindpunt


Terworm 7-10, 6411 RV Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt