Detail

Heerlen TW1

Verborgen tussen Heerlen en Voerendaal ligt het prachtige kasteel Terworm. Wanneer je de stadse omgeving van Heerlen uitloopt, kom je in een onverwacht mooi gebied waar de Geleenbeek stroomt en je naar dit verborgen wonder leidt. Verscholen tussen de bomen opent zich de fenomenale binnenplaats van het veertiende-eeuwse kasteel. Wat een contrast met de levendige woonboulevard van Heerlen, die slechts luttele kilometers verderop ligt. Deze wandelroute is niet bewegwijzerd. De route is ook zeer geschikt voor rolstoelrijders en kinderwagens.

Start- en eindpunt


Terworm 7A, 6411 RV Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt