Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Heerlen TW1

Verborgen tussen Heerlen en Voerendaal ligt het prachtige kasteel Terworm. Wanneer je de stadse omgeving van Heerlen uitloopt, kom je in een onverwacht mooi gebied waar de Geleenbeek stroomt en je naar dit verborgen wonder leidt. Verscholen tussen de bomen opent zich de fenomenale binnenplaats van het veertiende-eeuwse kasteel. Wat een contrast met de levendige woonboulevard van Heerlen, die slechts luttele kilometers verderop ligt. Deze schitterende wandelroute volg je via de zwarte paaltjes met de gele band. De route is ook zeer geschikt voor rolstoelrijders en kinderwagens.

Start- en eindpunt


Terworm 7A, 6411 RV Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt