Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

De historische Heemtuinroute voert je door een gebied met een lange historie. Deze wandelroute toont je het prachtige gebied van Windraak en Munstergeleen. De Pater Karel Kapel, voormalig klooster Abshoven en wijngaard Sint Rosa vertellen je het verhaal van deze streek en zijn bewoners. De gele paaltjes wijzen je de weg en brengen je gelijk langs een ruime keuze van gezellige horecagelegenheden. Parkeren kan bij brasserie Abshoven in Munstergeleen of bij de knusse horecagelegenheid Windraak31 in Sittard.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Munstergeleen

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt