Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

Heemtuinroute Sittard-Geleen SG02

De historische Heemtuinroute voert je door een gebied met een lange historie. Deze wandelroute toont je het prachtige gebied van Windraak en Munstergeleen. De Pater Karel Kapel, voormalig klooster Abshoven en wijngaard Sint Rosa vertellen je het verhaal van deze streek en zijn bewoners. De gele paaltjes wijzen je de weg en brengen je gelijk langs een ruime keuze van gezellige horecagelegenheden. Parkeren kan bij brasserie Abshoven in Munstergeleen of bij de knusse horecagelegenheid Windraak31 in Sittard.

Start- en eindpunt


Munstergeleen

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt