He3 Heerlen

He3 Heerlen

Laat je betoveren door het mysterieuze, dichte bos van Imstenrade, waar de vleermuizen fladderen en de uilen nestelen. In dit buitengebied van Heerlen verruil je de gezellige stad voor de rust van de schaduwrijke hellingbossen en dalen. De gele paaltjes wijzen je de weg op deze Natuurmonumentenroute van Imstenrade naar Benzenrade. Je sluit deze wandelroute in stijl af met een verrukkelijk seizoensgerecht bij café Het Koffiehuuske, aan de rand van het bos, waar je ook prima kunt parkeren.

Start- en eindpunt


Imstenrade 4-5, 6419 PL Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.