He2 Heerlen

He2 Heerlen

Bij de bruisende, op-en-top stadse plaats Heerlen denk je misschien niet meteen aan donkere bossen met oude beuken en verborgen roofvogels en vleermuizen. 

Toch vind je dit spannende gebied wel degelijk in deze gemeente, en wel in de buitengebieden Imstenrade en Benzenrade. Deze avontuurlijke wandelroute laat je kennis maken met de begroeide hellingen van het Imstenraderbos, waar het dichte bladerdak het zonlicht filtert en de drukte van de stad ver weg is. 

Parkeer bij het Bourgondische eetcafé Het Koffiehuuske en laat je verbazen op deze route via de witte paaltjes.

Start- en eindpunt


Benzenrade 2, 6419 PE Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,0 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Jenneke wandelt route he2

Jenneke neemt je mee op de route he2 in Heerlen. Deze route voert je vanaf Imstenrade richting Benzenrade, twee prachtige Natuurmonumenten-buitengebieden van Heerlen. Je ontdekt onder andere het Imstenraderbos! 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt