He1 Heerlen

He1 Heerlen

In het zuiden van Heerlen, afgezonderd van het gezellige stadsgedruis, vind je de groene buitengebieden Imstenrade en Benzenrade. Dit verrassende gebied verken je op de wandelroute He1. Het dichte Imstenraderbos is met zijn hoge, oude beuken en kalkflora het ideale leefgebied voor uilen, roofvogels en vleermuizen. Parkeren kan bij het knusse eetcafé Het Koffiehuuske. Van daaruit volg je de weg omhoog, loop je links voorbij het kapelletje en volg je vanaf het infobord de paaltjes met de rode band.

Start- en eindpunt


Imstenrade 6, 6419 PL Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt