Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Hartje Heuvelland Gulpen-Wittem

Hartje Heuvelland Gulpen-Wittem

Wie de steile beklimmingen en de zoevende afdalingen van Hartje Heuvelland aandurft, krijgt daar de absolute parels van Zuid-Limburg in één fietsroute voor terug. Je beleeft het aandoenlijke bergdorpje Vijlen, het gezellige Bocholtz en Simpelveld en Ubachsberg, met het authentiek Limburgse wijngoed Fromberg. Je vervolgt je weg naar Wijlre met zijn Brand Bierbrouwerij, het sportieve Gulpen en je gaat zelfs de grens over naar het Belgische Teuven. Onderweg word je getrakteerd op de adembenemende uitzichten van het groene heuvelland, de schaduwrijke bosschages en de gezelligste terrasjes om een welverdiend glas fris te drinken. Deze route volg je via de knooppunten 90, 93, 96, 97, 89, 88, 57, 58, 85, 83, 84, 428, 427, 92, 90. Of je nu begint bij Buitenplaats de Mechelerhof in Mechelen of bij De Vijlerhof in Vijlen, je fietstocht is hoe dan ook van begin tot eind spectaculair en wondermooi.

Start- en eindpunt


Bommerigerweg 23, 6281 BR Mechelen, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


57,8 km

Knooppuntenlijst


90 > 93 > 96 > 97 > 89 > 88 > 57 > 58 > 85 > 83 > 84 > 428 > 427 > 92

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt