Haerenbos V10 Voerendaal

Haerenbos V10 Voerendaal

Drie kastelen, een prachtige oude kerk en de gezelligste terrasjes in amper vijf kilometer: je vindt ze allemaal op de wandelroute Haerenbos V10 door Voerendaal. De gele paaltjes brengen je dwars door het centrum en langs de rand van dit gezellige plaatsje, bij de eerste welvende aanzet van de Zuid-Limburgse heuvels. Een parkeerplek is hier altijd goed te vinden, maar ook met de trein is Voerendaal goed te bereiken. Voor een heerlijke punt vlaai naar authentiek recept kun je terecht in lunchroom en restaurant De Koffiemuuèle.

Start- en eindpunt


Hoolstraat 44, 6367 GD Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt