Gulperberg G3 Gulpen-Wittem

Gulperberg G3 Gulpen-Wittem

Gulpen is een typisch Zuid-Limburgs heuvelplaatsje, met een geweldig uitzicht op de Gulperberg, die je tijdens deze wandelroute goed leert kennen. In dit dorp vind je de Neubourgermolen en de Gulpener Bierbrouwerij, en ook sporters komen hier goed aan hun trekken met zwemparadijs Mosaqua en het Lowa testcentrum. De route langs de gele paaltjes leidt je naar pensionstal De Verloren Kost: een paradijs voor paardenliefhebbers waar je halverwege de route gezellig tussen de paarden van een heerlijke punt Limburgse vlaai kunt genieten.

Start- en eindpunt


Panoramaweg 1A, 6271 NM Gulpen

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt