Gulpen - Wittem G9 Terlinden

Gulpen - Wittem G9 Terlinden

Ten westen van Gulpen vind je een prachtig landbouwgebied vol vakwerkboerderijen, grazige weilanden en wegkruizen en kapellen die de katholieke beleving van de bevolking ademen. In deze omgeving liggen de gehuchtjes Reijmerstok en Terlinden, waar deze wandelroute je doorheen leidt. Parkeren kun je goed bij eetcafé A Gen Ing, waar je ook leuk iets kunt eten of drinken. Hier begin je op je tocht langs de gele paaltjes. Als je onderweg graag een pauze neemt om aan te sterken, dan kun je bij De Zeute Aardbei terecht voor een verrukkelijke wafel met verse aardbeien.

Start- en eindpunt


Brede Hoolstraat 20, 6274 NG Reijmerstok, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt