Gulpen-Wittem - Eys Wi3

Gulpen-Wittem - Eys Wi3

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze route voert je door het prachtige gebied in en rondom Eys.

Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Het vijfsterren-landschap zal je verrassen.

Bij Biej de Tant in Eys kun je een heerlijk kopje koffie drinken. Daar is het ook eenvoudig parkeren. Verder kun je ook parkeren nabij de Mesweg in Eys.

De route is te volgen via de zwarte paaltjes.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop

Start- en eindpunt


Herberg Bie de Tantes, Wittemerweg 29

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt