Gulpen G2 Gulpen-Wittem

Gulpen G2 Gulpen-Wittem

Gulpen is een van de gezelligste plaatsjes van Zuid-Limburg, met een bruisend centrum, sportieve activiteiten en een prachtige ligging tussen de glooiende heuvels met wuivend gras. Op deze korte, maar krachtige wandelroute heb je een fantastisch uitzicht op de Gulperberg met zijn velden, heggetjes en landelijke wegen. Je begint tegenover het karakteristieke Mariabeeld en volgt de groene paaltjes. Als je zin hebt om tussendoor een fris biertje uit de streek te drinken op een zonnig terras, dan is het centrum van Gulpen daar de aangewezen plek voor.

Start- en eindpunt


Bergweg , 6271 Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt