Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Op de schilderachtige Gulp-route krijg je beide oevers van de Gulp te zien. Dit beekje is een zijtak van de bekendere Geul en loopt net als zijn grote broer kronkelend door de uitgesleten, koele dalen van het Zuid-Limburgse heuvelland. Als je in Slenaken begint, dan kun je goed parkeren en koffie drinken bij 'De Boswachter' (Heijenratherweg 2 te Slenaken). Van daaruit volg je de zwarte paaltjes in de richting van Waterop. Let onderweg vooral op de historische Broekmolen.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 3, 6277 NC Slenaken

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt