Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Op de schilderachtige Gulp-route krijg je beide oevers van de Gulp te zien. Dit beekje is een zijtak van de bekendere Geul en loopt net als zijn grote broer kronkelend door de uitgesleten, koele dalen van het Zuid-Limburgse heuvelland. Als je in Slenaken begint, dan kun je goed parkeren en koffie drinken bij 'De Boswachter' (Heijenratherweg 2 te Slenaken). Van daaruit volg je de zwarte paaltjes in de richting van Waterop. Let onderweg vooral op de historische Broekmolen.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 3, 6277 NC Slenaken

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt