Detail

Grupelloroute KR4 Kerkrade

Het centrum van Kerkrade maakt een metamorfose door. Waar deze stad aan de Duitse grens het eerst moest hebben van zijn mijnbouw, daar transformeert Kerkrade nu tot een innovatieve stad, met het Discovery Museum op het  Museumplein, op steenworpafstand van het station, zijn gezellige Markt met de springende fonteinen en zijn luxe Parkstad Limburg Theaters, waarvan de gloednieuwe foyer ook dienst doet als huiskamer en ontmoetingsplek van de Kerkradenaren. 

Deze wandelroute is niet bewegwijzerd maar de routebeschrijving is te downloaden en laat je bovendien het groene gebied zien rond kasteel Erenstein.

Start- en eindpunt


Stationsstraat 50-58, 6461 EJ Kerkrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt