Grensroute Vaals-Orsbach Gr1 Vaals

Grensroute Vaals-Orsbach Gr1 Vaals

Vaals is een van de hoogtepunten van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland – letterlijk, want de Vaalserberg is de hoogste heuvel die ons land kent. De Grensroute Vaals-Orsbach begint bij de verrassende activiteiten rond het Drielandenpunt en brengt je dan over de Sneeuwberg, via het kleurrijke Koningin Julianaplein en langs de natuurlijke bron De Gau naar het Duitse Orsbach. Let op: deze wandelroute is geen rondgang! Je wandelt deze bijzondere route langs de grens door de speciale rode Grensroute-bordjes te volgen, waarop het routenummer vermeld staat.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Dreiländerweg 135, 52074 Aachen, Germany

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt