Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Grensroute Vaals-Orsbach Gr1 Vaals

Vaals is een van de hoogtepunten van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland – letterlijk, want de Vaalserberg is de hoogste heuvel die ons land kent. De Grensroute Vaals-Orsbach begint bij de verrassende activiteiten rond het Drielandenpunt en brengt je dan over de Sneeuwberg, via het kleurrijke Koningin Julianaplein en langs de natuurlijke bron De Gau naar het Duitse Orsbach. Let op: deze wandelroute is geen rondgang! Je wandelt deze bijzondere route langs de grens door de speciale rode Grensroute-bordjes te volgen, waarop het routenummer vermeld staat.

Start- en eindpunt


Dreiländerweg 135, 52074 Aachen, Germany

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt