Grensmaasvallei MTB-Gravelroute

Grensmaasvallei MTB-Gravelroute

De Grensmaasvallei MTB-Gravelroute is ideaal om de beginselen van het mountainbiken onder de knie te krijgen en technische skills verder te ontwikkelen. De omgeving en de paden zijn zeer gevarieerd: van mountainbiken over uitdagende onverharde wegen tot rollen over ontspannende stukken asfalt.

Onderweg doorkruis je zowel landelijke als stedelijke gebieden, waaronder de dorpen Spaubeek, Neerbeek, Genhout, Geverik en Kelmond. Waar in de dorpen de oude kernen goed bewaard zijn gebleven, is in het buitengebied door recentere uitbreidingen veel aandacht geschonken aan ruimtelijke aspecten en groenvoorzieningen.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Natuurtransferium Beek, De Haamen 1 te Beek

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


36,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt