Geulpark en Kasteel Oost Va2 Valkenburg aan de Geul

Geulpark en Kasteel Oost Va2 Valkenburg aan de Geul

Op slechts een steenworpafstand van Valkenburg ligt het schitterende Geulpark, een natuurgebied waar de Geul zijn weg vindt door het schaduwrijke dal en waar een weelde van planten groeit op de mergelrijke bodem. Op deze wandelroute via de rode paaltjes zie je ook de prachtige kastelen Schaloen, met zijn spitse torens, en Oost, te midden van zijn chique landschapstuin. Kinderen hebben het naar hun zin als ze spelen met het zand, het water en de hutten langs de Geul op natuurspeelplaats Geulpark. Parkeren kun je bij een van de vele parkeergelegenheden in Valkenburg en naar een leuk café of terrasje hoef je in het gezellige mergelstadje ook nooit lang te zoeken.

Start- en eindpunt


Oud Valkenburgerweg 14-16, 6301 CK Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt