Detail

Geulle Ge1 Groen

Fenomenale natuur en schitterende bouwwerken – de wandelroute Geulle Ge1 laat ze je allemaal zien. Op deze wandelroute via de groene paaltjes (let op gebrekkig onderhoud) verken je het gebied tussen de gezellige dorpen Geulle en Bunde. 

Je volgt de loop van het kanaal en de Maas en komt onderweg het grootse kasteel Geulle en de rijkelijk versierde Sint Martinuskerk tegen. Een zijsprongetje naar België is ook snel gemaakt met het veerpontje Jung 2 naar Uikhoven. 

Parkeren kun je goed in het centrum van Geulle en ook een cafeetje tussen de mooie gebouwen van dit dorpje is snel gevonden.
+4

Start- en eindpunt


Hulserstraat 79, 6243 BM Geulle, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke in Geulle

Jenneke gaat op pad in Geulle en wandelt route GE1 Groen. De route loopt langs Zuid-Limburgse wateren, komt langs een paar markante gebouwen en is redelijk vlak. Wandel je mee?
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt