Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Geulle Ge1 Groen

Fenomenale natuur en schitterende bouwwerken – de wandelroute Geulle Ge1 laat ze je allemaal zien. Op deze wandelroute via de groene paaltjes verken je het gebied tussen de gezellige dorpen Geulle en Bunde. Je volgt de loop van het kanaal en de Maas en komt onderweg het grootse kasteel Geulle en de rijkelijk versierde Sint Martinuskerk tegen. Een zijsprongetje naar België is ook snel gemaakt met het veerpontje Jung 2 naar Uikhoven. Parkeren kun je goed in het centrum van Geulle en ook een cafeetje tussen de mooie gebouwen van dit dorpje is snel gevonden.

Start- en eindpunt


Hulserstraat 79, 6243 BM Geulle, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt