Fietsroute - Selfkant - De onthaastingsroute

Fietsroute - Selfkant - De onthaastingsroute

De "onthaastingstour" voert niet alleen door de historische dorpen van Selfkant zoals Millen, Hillensberg en Tüddern, maar ook langs afwisselende landschappen in de ongerepte natuur. Er zijn tal van culturele troeven en andere bezienswaardigheden te ontdekken. Bankjes langs de weg nodigen je uit om te vertragen en te genieten van het ‘hier en nu’. Fietsend door Hillensberg bereik je uiteindelijk het hoogste punt van de Selfkant region, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht. Het Duitse knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je zult versteld staan van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren.

Start- en eindpunt


Knooppunt 42 in Schalbruch (Grenzstrasse in Schalbruch)

Soort route


Fietsroute

Afstand


25,5 km

Knooppuntenlijst


42 > 18 > 41 > 31 > 46 > 44 > 53 > 43 > 42

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt