Fietsroute - Selfkant - De geluksplekjesroute Selfkant

Fietsroute - Selfkant - De geluksplekjesroute Selfkant

De ca. 36 km lange fietsroute voert door een idyllisch landschap met pittoreske beekjes en natuurlijke pauze- en boslandschappen. Het gaat niet alleen langs alle 10 geluksplekken in de gemeente Selfkant, maar de route met zijn historische dorpjes biedt ook de mogelijkheid om je onder te dompelen in de geschiedenis van Selfkant. Een bank nodigt u uit om op bijna elke geluksplek te blijven hangen. Delen van de route lopen bovendien door Zuid-Limburg. Het Duitse knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je zult versteld staan van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren.

Start- en eindpunt


Von-Hauert-Straße , 52538 Selfkant, Nordrhein-Westfalen

Soort route


Fietsroute

Afstand


36,1 km

Knooppuntenlijst


18 > 42 > 43 > 53 > 47 > 54 > 55 > 51 > 52 > 44 > 46 > 31 > 41 > 18

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt