Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Fietsroute - Heuvelland - Fietsen door de Euregio (via Kalkbaan/Vennbahn)

Fietsroute - Heuvelland - Fietsen door de Euregio (via Kalkbaan/Vennbahn)

Zuid-Limburg is één van de meest markante en mooiste fietsregio’s van Nederland. Via deze fietstocht ontdek je de Zuid-Limburgse grensregio met pittoreske dorpjes als Vaals, Bocholtz en Wahlwiller. Vanaf Bocholtz is het (vanaf medio 2019) ook mogelijk om via de Kalkbaan-bewegwijzering ook het centrum van het Duitse Aken te bezoeken. Je volgt dan vanaf Bocholtz de speciale bordjes met Kalkbaan. Startpunt van de route is het Drielandenpunt op de Vaalserberg (Viergrenzenweg 97 te Vaals). Vandaar kun je de volgende fietsknooppuntenbordjes volgen:
91-01-92-90-86-87-89- (Optioneel richting Aken via Kalkbaan) 97-96-94-95-93-91.

Start- en eindpunt


Overhuizerstraat 2, 6351 BE Bocholtz, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


61,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt