Eys Wi6 Gulpen-Wittem

Eys Wi6 Gulpen-Wittem

De wandelroute Eys Wi6, ten zuiden van Overeys, is schilderachtig, rustig gelegen in de prachtige natuur en ook voor wat minder doorgewinterde wandelaars goed te doen. Geniet tijdens deze wandelroute van de weidse velden met het wuivende gras. Ook het witte kasteel Goedenrade met zijn opvallende golvende heggetjes is een stijlvolle aandachtstrekker. Terug in Eys geniet je nog na van de wandeling met een heerlijk stuk Limburgse vlaai bij herberg Bie de Tantes. Deze wandelroute begin je in Eys, waar je gemakkelijk kunt parkeren, en volg je via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Meester Doctor Froweinweg 43, 6287 CB Eys, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,3 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt