Eys Wi5 Gulpen-Wittem

Eys Wi5 Gulpen-Wittem

Wandel je in de omgeving van Eys, dan zijn weidse velden, koele bosschages en de vriendelijk kabbelende Eyserbeek een zekerheid. Op deze wandelroute loop je via de rode paaltjes van Eys naar Bulkemsbroek. Op deze sprookjesachtige weg langs de sprankelende beek en dichte stroken bos passeer je ook kasteel Goedenrade: een wit gepleisterd prachtgebouw in de chique Lodewijk XVI-stijl. Bij Bie de Tantes in Eys drink je je koffie in een gezellige, nostalgische huiskamer of in het zonnetje op het heerlijke terras. Naar een parkeerplekje in dit gezellige kerkdorpje hoef je nooit lang te zoeken.

Start- en eindpunt


Op de Kamp 14, 6287 CH Eys, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt