Eys Wi02 Gulpen-Wittem

Eys Wi02 Gulpen-Wittem

Het dorpje Eys ligt prachtig ingebed in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg. In de schitterende natuur rond dit dorpje vind je dalen met kabbelende beekjes, waar de ijsvogel niet ver weg is. Deze wandelroute is te volgen via de rode paaltjes en brengt je langs recreatieve shortgolfbaan De Eyserhof en in de buurt van de watermolen van Wittem. Bij de herberg Bie de Tantes drink je heerlijke koffie en geniet je van een stuk vlaai in de ouderwetse huiskamer of op het mooie terras. Je auto kun je op verschillende plekken in Eys gemakkelijk parkeren.

Bijzonderheden

LET OP: Na controle door vrijwilligers is gebleken dat deze route na de wateroverlast in Zuid-Limburg nog niet (geheel) toegankelijk is. De natuureigenaren en Visit Zuid-Limburg adviseren om deze route op dit moment niet te lopen.

Start- en eindpunt


Cartilserveldweg , 6287 Eys, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route Wi02 door Eys. De route brengt haar langs schitterende natuur! Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg