Detail

Eys Wi02 Gulpen-Wittem

Het dorpje Eys ligt prachtig ingebed in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg. In de schitterende natuur rond dit dorpje vind je dalen met kabbelende beekjes, waar de ijsvogel niet ver weg is. Deze wandelroute is te volgen via de rode paaltjes en brengt je langs recreatieve shortgolfbaan De Eyserhof en in de buurt van de watermolen van Wittem. Bij de herberg Bie de Tantes drink je heerlijke koffie en geniet je van een stuk vlaai in de ouderwetse huiskamer of op het mooie terras. Je auto kun je op verschillende plekken in Eys gemakkelijk parkeren.

Start- en eindpunt


Mesweg 6, 6287 BH Eys

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route Wi02 door Eys. De route brengt haar langs schitterende natuur! Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt