Etenaken W8 Gulpen-Wittem

Etenaken W8 Gulpen-Wittem

Ten zuiden van Schin op Geul ligt de hoge Keutenberg, bekend van de Amstel Gold Race. De wandelroute Etenaken W8 laat je deze beroemde heuvel en de prachtige natuur rondom deze beklimming zien. Je volgt de groene paaltjes ook het Geuldal in, langs de kronkelende beek, het leefgebied van unieke Zuid-Limburgse fauna. Zowel in Schin op Geul als in het nabijgelegen Wijlre kun je je auto parkeren. In deze pittoreske plaatsjes kun je ook genieten van een heerlijk kopje koffie.

Start- en eindpunt


Keutenberg 9, 6305 PP Schin op Geul, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt