Epen Wi22 Gulpen-Wittem

Epen Wi22 Gulpen-Wittem

Groene, golvende weiden, zo ver als je kunt kijken, met hier en daar een boerderijtje, een groepje ruisende bomen of een heggetje dat de vorm van het landschap benadrukt – dat zijn de uitzichten die je van Epen mag verwachten. Op deze wandelroute doorkruis je ook het kleinere, maar even mooie Bommerig en zie je de geologische schat van camping De Rozenhof: een zandsteenrotsblok van meer dan 14.000 kilo. Je volgt de route via de blauwe paaltjes. Bij herberg De Smitse in het mooie Geuldal kun je genieten van een heerlijk hapje eten van biologische ingrediënten en je auto parkeer je eenvoudig in Epen.

Start- en eindpunt


Wilhelminastraat 4, 6285 AV Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt