Elkenrade W3 Gulpen-Wittem

Elkenrade W3 Gulpen-Wittem

Tussen de Heuvellandhighlights Wijlre en Eys ligt het schilderachtige plaatsje Elkenrade. Dit gehucht ligt schitterend te midden van de glooiende heuvels met hun golvende grasvelden, waar ’s zomers de schapen grazen. 

Vanaf deze wandelroute langs de groene paaltjes is het maar een klein zijsprongetje naar de Brand Bierbrouwerij en naar het Kunst- en Verzamelhuis te Wijlre. 

In Elkenrade is het bovendien gemakkelijk parkeren bij de Moorenheideweg en vind je de leukste cafeetjes om van een kopje koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Moorenheideweg, Elkenrade

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt