Elkenrade W2 Gulpen-Wittem

Elkenrade W2 Gulpen-Wittem

Het schilderachtige plaatsje Wijlre is wellicht minder bekend dan het naburige Gulpen, Vaals of Valkenburg, maar de rustige omgeving is zonder meer een bezoekje waard. Op deze wandelroute maak je kennis met het gebied ten noorden van Wijlre, richting de verborgen pareltjes Fromberg en Elkenrade. Behalve de schitterende vergezichten op de glooiende heuvels vind je bovendien Kunst en Verzamelhuis Wijlre en ook de Brand Bierbrouwerij ligt op een steenworp afstand. Een heerlijk ijsje van ijsboerderij Bij Pauls maakt deze wandelroute pas echt compleet. Parkeer je auto in Wijlre, waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken, en volg de groene paaltjes.

Start- en eindpunt


Oude Elkenraderweg , 6289 Elkenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt