Eijsden-Margraten Sg4

Eijsden-Margraten Sg4

Wandel je vanuit Sint Geertruid naar het oosten, dan kom je terecht bij het schilderachtige Herkenrade en al zijn groene weiden. De heerlijke wandelroute Sg4 heeft veel hoog en laag en de bijbehorende beloning van steeds wisselende vergezichten. Ook kom je langs de vuursteenmijn, die zeker een nadere blik waard is. Deze wandelroute volg je via de rode paaltjes. Je auto parkeer je in Sint Geertruid, waar je na afloop van je wandeltocht uiteraard een heerlijke gevulde pannenkoek eet bij De Koekenpan.

Start- en eindpunt


Eindstraat 2, 6265 AD Sint Geertruid

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt