Eijsden-Margraten Sg2

Eijsden-Margraten Sg2

Het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Sint Geertruid ligt prachtig in de heuvels. Volg je de wandelroute Sg2, via de zwarte kunststof paaltjes, dan ontdek je het schitterende groene landschap, waar de weilanden zich afwisselen met schaduwrijke bosschages en waar de bosanemoontjes en sint-janskruid het groene gras spikkelen. Laat de fantastische vergezichten op je inwerken en let vooral ook op de vuursteenmijn. Ook cafeetjes en terrasjes zijn te vinden in Sint Geertruid en je kunt je auto er met gemak kwijt.

Start- en eindpunt


Dorpstraat 27, 6265 AK Sint Geertruid, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt