Eijsden-Margraten Nb5

Eijsden-Margraten Nb5

De omgeving van het dorpje Noorbeek is fenomenaal. Op de wandelroute Nb5, te volgen via de zwarte paaltjes, loop je over de groene heuvels, langs de rijkelijk begroeide hellingen met weidse uitzichten vanaf de toppen. Je volgt de Belgische grens en je maakt kennis met de omringende gehuchtjes. Let vooral op de ruïne van klooster Hoogcruts! In Noorbeek vind je de gezelligste cafeetjes om een heerlijk kopje koffie te drinken en kun je gemakkelijk de auto parkeren.

Start- en eindpunt


Onderstraat 9, 6255 ND Noorbeek

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt