Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Eijsden-Margraten Nb4

Van het gezellige Noorbeek via het pittoreske Vroelen en door naar het historische Belgische plaatsje Sint-Martens-Voeren wandel je via de rode paaltjes van wandelroute Nb4. Het is een perfecte route voor doorgewinterde wandelaars die genieten van de verre uitzichten vanaf de oogstrelende Zuid-Limburgse heuvels en die zich niet laten afschrikken door een beklimming meer of minder. Wanneer je toch moe wordt van de spectaculaire, maar steile hellingen, dan is het heerlijk bijkomen op het terras van Landal de Waufsberg. Hier kun je ook gemakkelijk parkeren.

Start- en eindpunt


Paviljoenstraat 2, 6255 AH Noorbeek, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt