Detail

Eijsden-Margraten Nb4

Van het gezellige Noorbeek via het pittoreske Vroelen en door naar het historische Belgische plaatsje Sint-Martens-Voeren wandel je via de rode paaltjes van wandelroute Nb4. 

Het is een perfecte route voor doorgewinterde wandelaars die genieten van de verre uitzichten vanaf de oogstrelende Zuid-Limburgse heuvels en die zich niet laten afschrikken door een beklimming meer of minder. 

Wanneer je toch moe wordt van de spectaculaire, maar steile hellingen, dan is het heerlijk bijkomen op het terras van Landal de Waufsberg. Hier kun je ook gemakkelijk parkeren.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Burgemeester Bogmanplein in Noorbeek

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt