Eijsden-Margraten Nb2

Eijsden-Margraten Nb2

De typisch Zuid-Limburgse wandelroute Nb2 brengt je van Noorbeek naar Terlinden, een verborgen juweel van een dorp in de beschutting van de glooiende heuvels. Op deze schitterende weg beklim je top na top en geniet je van het weidse uitzicht op dit landelijke vijfsterrenlandschap. Op het aangename terras van Landal de Waufsberg zit je heerlijk in het zonnetje met een kopje koffie en een goede punt Limburgse vlaai. Bij deze gezellige gasterij kun je ook eenvoudig parkeren. Deze route volg je via de bruine paaltjes.

Start- en eindpunt


Dorpstraat 17C, 6255 AM Noorbeek, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,6 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt