Detail

Eijsden-Margraten Nb1 Noorbeek bron

De Limburgse heuvels met hun steile klimmetjes zijn niet alleen een geweldige training voor je beenspieren; ze geven je ook de meest fenomenale uitzichten vanaf de toppen over het ongeëvenaarde landschap. Werp bijvoorbeeld uitgebreid een blik op het weidse landschap rondom het pittoreske dorp Noorbeek. Op deze wandelroute langs de gele paaltjes kom je ook de kenmerkende H. Brigidakerk tegen. Horecagelegenheden zijn er te over in Noorbeek en ook een parkeerplek heb je er snel gevonden.

Start- en eindpunt


Klein Heugdeweg 2, 6255 AJ Noorbeek, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt