Eijsden-Margraten Mh3

Eijsden-Margraten Mh3

Via de zwarte paaltjes van wandelroute Mh3 wandel je van Mheer noordwaarts naar Herkenrade. Deze wandeling brengt je door een rustig, landelijk gebied. De boerderijtjes zijn er nostalgisch en authentiek, de weilanden glooiend en groen. Ook ontdek je kasteel Mheer: een schitterend bouwwerk van vuursteen waardoor je terugkijkt in de veertiende eeuw. Neem in Mheer plaats op een terrasje met uitzicht op het mooie dorp om je heen, en je geniet op een ultieme locatie van je koffie. Ook parkeren kan goed in dit dorp.

Start- en eindpunt


Rondelenstraat 1, 6261 NP Mheer, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt