Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Het veertiende-eeuwse kasteel Mheer is met zijn robuuste muren en opvallende torens de grote eyecatcher van het dorp. Wanneer je vanuit dit dorpje nabij Maastricht verder wandelt, zie je echter nog veel meer moois op de route. Wat te denken van het dichtbegroeide Hoogbos, het Belgische kasteel Altenbroek of de sierlijke H. Brigidakerk in Noorbeek? Zowel in Mheer als in Noorbeek kun je de auto goed parkeren en zijn er genoeg leuke horecagelegenheden om van een heerlijke kop koffie te genieten. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Kastanjelaan 3, 6261 NA Mheer

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt