Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Het veertiende-eeuwse kasteel Mheer is met zijn robuuste muren en opvallende torens de grote eyecatcher van het dorp. Wanneer je vanuit dit dorpje nabij Maastricht verder wandelt, zie je echter nog veel meer moois op de route. Wat te denken van het dichtbegroeide Hoogbos, het Belgische kasteel Altenbroek of de sierlijke H. Brigidakerk in Noorbeek? Zowel in Mheer als in Noorbeek kun je de auto goed parkeren en zijn er genoeg leuke horecagelegenheden om van een heerlijke kop koffie te genieten. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Kastanjelaan 3, 6261 NA Mheer

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt