Eijsden-Margraten Mg7 Gerendal

Eijsden-Margraten Mg7 Gerendal

In de heuvels tussen Schin op Geul en Margraten ligt het adembenemende Gerendal. Dit dal is het hoogtepunt van de toch al zo mooie wandelroute Mg7 vanuit Margraten. In het Gerendal verwonder je je over de ongeëvenaarde hellingbossen, hoogstamboomgaarden en uitgestrekte weilanden, waar de kuddes Mergellandschapen vredig grazen. En dan hebben we het nog niet eens over de betoverende orchideeëntuin gehad, met bloemen in allerlei kleuren waar je ook kijkt. Dit formidabele gebied bereik je vanuit Margraten door de gele paaltjes te volgen.

Start- en eindpunt


Pastoor Brouwersstraat 17, 6269 BP Margraten, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt