Eijsden-Margraten Mg4

Eijsden-Margraten Mg4

Het landschap rond het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Margraten is groen, rustiek en indrukwekkend. Deze wandelroute door Honthem en Groot-Welsden is te volgen via de groene paaltjes en toont je de uitzichten en locaties die je niet mag missen. Sta even stil bij de Amerikaanse begraafplaats, de serene laatste rustplaats van de gesneuvelde Amerikaanse militairen die Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog te hulp zijn geschoten. Parkeren kun je in Margraten, waar je ook vers gebakken Limburgse vlaai kunt eten bij de keukentalenten met een beperking van restaurant Talentino.

Start- en eindpunt


Pastoor Brouwersstraat 5, 6269 BP Margraten, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt